Tänk om

Livet skulle egentligen upplevas baklänges...
 
Men då skulle det förstås ta slut just när det är som gottast...
 
 

Kommentarer
Postat av: pybusa

Så har jag också tänkt. Det finns en film som tar upp ämnet men så som iden var presenterad i filmen så blev jag uttråkad. Kommer inte ens ihåg vad filmen heter. Det ligger en del tänkvärdheter i idén. Omvandla idén till något som bara kommer som ett ljud, bild, handling m.m. Tanken är mäktig och troligen inte allmänt förekommande. Tänk dig att strax för nio månader kvar av ditt liv så får du som Man verkligen krypa in i det som är målet för många mäns fantasier.

2014-05-23 @ 21:22:48
URL: http://pybusa.wordpress.com
Postat av: pybusa

Jag har sökt din musik på nätet. Ser att det finns på Youtube. Men en sökning på kalebass gav inte mycket. Vad är söklänken till det du lagt ut? För länge sedan skapade jag en blogg som jag minns om rätt? på samma som denna? Sök på "Symeon" Jag vet att bloggen finns kvar men försöker hitta tillbaka. Jag har fått länkar som ledtråd tillbaka. Men? Detta sjukliga klickande i utan slut gör att jag tröttnar på sökvägarna tillbaka. Det första jag gjorde då var att starta med ett foto och presentation av mig själv. Naiv som jag är.

2014-05-23 @ 21:49:24
URL: http://pybusa.wordpress.com
Postat av: Libra

Haha, ja det vore verkligen ett helt perfekt sätt att leva. Såg att föregående kommentator, precis som jag, kom att tänka på filmen "Benjamin Buttons otroliga liv" Jag gillade den filmen. Lite seg emellanåt men i det stora hela en bra film tyckte jag. =)

2014-05-24 @ 09:56:49
URL: http://mammababsan.blogspot.se
Postat av: Kristallina

Nej, nej, nej. Det spelar ingen roll åt vilket håll man lever.
Om vi går ut ifrån att man är 40 år gammal och blir äldre så går man i pension, behöver inte passar tider längre, får göra (leka) vad man vill men.... senare blir minnet sämre, man kan inte snickra eller sticka längre. Problem med lederna, problem med synen. Helt plötsligen förstår man sig inte längre på tekniken. Sedan kan man inte duscha själv längre, inte äta själv längre och har man otur behöver man blöjor.
Man är 40 år gammal och blir yngre. När man har tagit studenten blir man lite dummare för varje år som går. När man har lämnat skolan tar det inte lång tid och man kan inte knyta sina skor längre, sedan kan man inte äta eller duscha själv längre och behöver helt säkert blöjor.
De sista 9 månader är kanske den mest behagliga tiden men man lämnar inte världen i en orgasm. För först slits min sista cell isär och blir sperma och ägg igen och sedan kommer ... juste, en orgasm.
Nu har jag förstört den roliga texten men jag kunde inte låta bli.
Ha en trevlig fortsatt helg, kram

2014-05-24 @ 15:59:39
URL: http://kristallina.wordpress.com
Postat av: Vardagsmagi

Har du kollat på Benjamin Buttons otroliga liv? Verkar nästan så. Apropå tid är filmen About time mycket tankeväckande. Kram!

2014-05-24 @ 18:39:18
URL: http://christinasharmoni.blogspot.se
Postat av: kalebass

Jag vet inte var texten kommer ifrån ursprungligen, men lite kittlande är tanken (om än ett omöjligt scenarie i verkligheten). Tanken att vilja återvända till livmodern är dessvärre inte unik.
I filmen om Benjamin Button handlar det om enbart EN person, jag tror att ALLA måste uppleva händelsen. Annars blir den bara jobbig, inte minst för omgivningen!
Det är nog mest praktiskt som det är, det är nog i botten det här med att vi måste dö som stör, tror jag, och som jag antydde i sista meningen; Hur vi än vänder oss har vi rumpan bak...

Filmen "About time" ska jag absolut se, tack för tipset!
pybusa, jag återkommer med länkar.

2014-05-24 @ 19:18:12
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: Per-Anders

Intressant tanke. Fast jag vet inte, jag...

2014-05-26 @ 00:33:47
URL: http://peranders.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0