Dryckesklenod

Finns det någon bland mina kära bloggvänner eller
förbipasserande experter, som kan tala om hur jag
effektivast rengör en sådan här dryckestunna inuti?
 
Förutom att skölja igenom,(in där uppe och ut
genom kranen)... Man ser ju ingenting av insidan.
Skölja med sprit blir lite väl dyrbart. Vågar man
förlita sig på sina sinnen; syn,näsa och smak..?
 

Tunnan är en gammal släktklenod som levt ett
mycket undangömt liv, i snart hundra år...
 
... och så önskar jag en trevlig, varm och mycket
 
                 GOD och GLAD påsk !
 
       ... med alla sinnen tillfredsställda...
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Bara att skölja mycket antar jag, men någonting att använda måste det ju finnas?
Hade nog inte inhandlat nåt på systembolaget för detta...hujeda mej va dyrt ;)

Ha en fin Påskdag :)

2014-04-20 @ 10:03:58
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: kalebass

Du har naturligtvis rätt. Bara att skölja (ett flertal gånger), och inte använda sig av sockerhaltiga drycker! Tack, jodå finare påskväder får man leta efter...

2014-04-20 @ 18:45:46
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: Gubben

Det går alldeles utmärkt att bara skölja av den. Hoppas påsken varit skön!

2014-04-21 @ 07:12:24
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: kalebass

Tack och välkommen gubben. Jo det är nog enda sättet. Det, och att enbart hålla sig till "rena" drycker... Påsken har varit härlig. (utan påskbrasa tyvärr).

2014-04-21 @ 16:36:49
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: KaosJenny

Tur du fått andra tips för jag hade ingen aning. Stor Påskkram:-)

2014-04-21 @ 18:25:03
URL: http://fantastisktkaos.blogspot.com
Postat av: kalebass

Nä, man blir lite osäker eftersom man inget ser! Stor påskkram tillbaka Jenny!

2014-04-21 @ 18:37:35
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: pybusa

Fin sand fungerar utan kemikalier. Blanda vatten och sand. Det krävs skakningar och sköljningar. jag Rengjorde en gammal flaska med en äckligt fett klägg på insidan på detta sätt Sanden river lös skiten och vattnet spolar ur. Började med vad man kan kalla grus. Det tog bort det värsta. Men om föremålet är känsligt för repor så ska du inte använda den metoden med grovt grus. Fin sand river långsammare. Men vill man så orkar man.Är föremålet värt tiden och arbetet? Vid svar ja! Använd då denna metod. Det blir kliniskt rent och du kan fortsätta använda föremålet till den finaste hemkörda sprit du kan hitta. :-)

2014-04-28 @ 04:48:17
URL: http://pybusa.wordpress.com
Postat av: kalebass

Tackar tackar. Miljövänligt och bra! Är nog bäst också att hålla sig till osockrade drycker.( glasen på sidan ser ut som punchglas, konstigt nog med tanke på den lilla kranen).

2014-04-29 @ 13:48:40
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: pybusa

Vet Du att Du har "Poppaupp" reklam på din blogg? Här på kommentarer.

2014-04-29 @ 22:50:44
URL: http://wordpress.com
Postat av: kalebass

Va..! Menar du den som ligger i mitten? Mellan inlägget och kommentarerna? Den följer tyvärr med, om jag inte betalar för reklamfritt...
Förresten, din url. saknar ditt bloggnamn den här gången. Händer mycket som är märkligt i bloggosfären...

2014-04-30 @ 11:45:14
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: pybusa

Bloggosfären är ju en konsekvens av IT!!!!! Jag kämpar emot det jag ser fungerar så godtyckligt och så undermåligt och stjäl tid. "Man få väl å måst va me på tåget" Jag kan inte kliva av IT. Den världen tar över.

2014-05-08 @ 20:05:00
URL: http://pybusa.wordpress.com
Postat av: kalebass

Nä, IT är här för att stanna. På gott och ont. Mycket roligt kan man faktiskt ha med tekniken!

2014-05-09 @ 18:31:24
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: pybusa

Absolut! Det gäller att se fördelarna. I Slutänden är jag en megaoptimist. Ser fördelar med hur jävligt det än är. Erfarenhet i kombination med tidsuppfattning är väl en snabb beskrivning av att se allt från den ljusa sidan. Bara att träffa intressanta personligheter gör nackdelarna till en bagatell.

2014-05-09 @ 19:37:45
URL: http://pybusa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0