Bak

Smak ska man inte orda om, sägs det.
Ok, ska fatta mig kort. Vad tyder nedanstående tablå om...
 
att smaken är som baken ???
 
 
Svenska folket är uppenbarligen oerhört intresserade av
bakning ! Eller är programplanerarna inlånade från västtrafik..?
 

Kommentarer
Postat av: zelda

Haha, det räcker tydligen inte med att man inte kommer undan en dag utan att se någon fräsa en matbit i rutan, man måste ha sina visuella efterrätter också. Tröttsamt, vi har en arg kock och av någon anledning en arg snickare, det enda jag faktiskt saknar i tablån är en riktigt förbannad doktor som skäller ut andra doktorer och folk som arbetar på det mentala fältet för att dom är helt odugliga och inkompetenta svin.

Postat av: Hanna

Haha! Tur att de inte snöat in sig på ett enda tema....

Kram

2014-11-15 @ 16:19:03
URL: http://tankarofhanna.wordpress.com
Postat av: Micke

De där morgonprogrammen där de "fräser" ihop nåt i stekpannan 06:54 tycker jag är värst.....varför kan man undra...varför mat så tidigt på morgonen?
Svårt att känna nån inspiration vid den tiden tycker jag då jag själv just försöker tvinga i mig en frukost bestående av en ostmacka.

Men hur som helst..ha en skön lördagskväll. :)

2014-11-15 @ 19:00:08
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Kristallina

Meningen måste vara att folk ska tappa sötsuget. Har man sett de 3 programmen är man antagligen mätt.
Eller så ska man baka tårta på tårta kanske? Det blir en trippeltårta!
Ät inte för mycket bakelser nu över helgen. Ha det mysigt i novembermörkret.

2014-11-15 @ 19:57:30
URL: http://kristallina.wordpress.com
Postat av: kalebass

Ja, man kan ifrågasätta både planeringen och populariteten av dessa program. Kanske är det en slumpgenerator som gör tv-tablåerna ?
Men man tycker ju att någon borde sett resultatet.
Ja Zelda, inkompetensen finns inom alla områden tyvärr.
Insnöade var ordet, Hanna ! Visst blir inspirationen snarast lidande, Micke!

2014-11-17 @ 13:28:40
URL: http://www.kalebass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0